Ce semnifica un singur pret afisat pe pagina unui produs?

Produsele pentru care este afisat un singur pret, sunt produse care fac parte din colectiile de sezon si care sunt comercializate la pret intreg (fara discount).

Un produs pe care mi-l doream nu mai e in stoc. Mai primiti marfa pana la inchiderea campaniei?

Numarul de produse pe care-l comandam furnizorilor nostri este limitat. Cu cat te autentifici pe site mai rapid atunci cand incepe o campanie, cu atat poti comanda mai repede un produs, pentru a te asigura ca acesta iti va reveni tie. In cazul in care se inregistreaza anulari stocul produselor se actualizeaza pe site in maximum 24h.

Cum aflu daca produsul pe care doresc sa-l comand mi se potriveste ca marime?

Pe pagina fiecarui produs, vei gasi un tabel cu marimi. Daca ai intrebari suplimentare te asteptam sa ne contactezi prin e-mail sau telefonic.

Pot comanda un produs si prin telefon?

Da, acceptam si comenzi telefonice.

Pot anula o comanda?

Pentru a evita procesarea si expedierea, te rugam sa anulezi comanda prin e-mail sau telefonic, in maximum 24 de ore de la plasarea.

In cat timp pot returna un produs?

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 10 zile calendaristice de la primirea acestora, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

In cat timp imi primesc banii inapoi?

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in termen de cel mult 30 zile calendaristice de la confirmarea returului, prin ordin de plata, intr-un cont bancar specificat de dvs.

Cum se face livrarea?

Livrarea se face doar prin curierat rapid

Cat costa livrarea?

Livrarea este GRATUITA pentru toate comenzile plasate de clientii care sunt logati pe web site.

In cat timp imi vor fi livrate produsele pe care le-am comandat?

In functie de tipul campaniei, durata de livrare poate varia de la o zi pana la 3 saptamani.
Livrarea se face prin curierat rapid iar in momentul in care comanda este expediata vei primi o notificare automata pe adresa ta de e-mail.

Ce se intampla daca nu sunt la domiciliu in ziua livrarii?

Daca, indiferent de adresa aleasa si de motiv, nu esti disponibil atunci cand soseste coletul, vei primi o nota prin care ti se va aduce la cunostinta incercarea de livrare. Nota va contine numarul de telefon la care vei putea contacta curierul pentru relatii privind expedierea.